Image for Bianka Logožar
Naslovnica

Bianka Logožar

Viša savjetnica u WYG savjetovanje d. o.o

Bianka ima više od 10 godina iskustva u pripremi i provedbi projekata financiranih sredstvima iz fondova Europske unije koje je stekla radeći u Regionalnoj razvojnoj agenciji Međimurje REDEA, te u privatnim konzultantskim poduzećima MMV Savjetovanje za razvoj i WYG savjetovanje.

Pripremila je i pomagala drugim korisnicima u pripremi 100-ak projekata u području obrazovanja, zapošljavanja, socijalnog uključivanja, ruralnog razvoja, jačanja civilnog društva te turizma, financiranih kroz programe ESF, ERDF, IPA II (prekogranična suradnja s Mađarskom, prekogranična suradnja sa Slovenijom), IPA IV – Razvoj ljudskih potencijala, PROGRESS, PHARE, CNF, MED program.

Od 2011. provodi treninge vezane uz metodologiju pripreme projekata, sve aspekte provedbe projekata te edukacije o strukturnim fondovima i Kohezijskom fondu. Krajem 2013. počinje raditi u Algebri kao predavač, a u 2014.  i 2015. radi i kao vanjska stručnjakinja na projektu tehničke pomoći „Priprema projekata i podrška ESF korisnicima“ čiji je glavni partner Ministarstvo rada i mirovinskog sustava. U okviru ovog projekta održala je brojne radionice diljem Hrvatske namijenjene jačanju kapaciteta potencijalnih korisnika za pripremu projekata na razini otvorenih poziva (predstavnici iz javnog, civilnog i privatnog sektora) kao i na razini ograničenih poziva i direktnih dodjela (državna i javna tijela).

Ima 7 godina iskustva u pripremi i provedbi strateških razvojnih dokumenata na lokalnoj i regionalnoj razini, izradi akcijskih planova i baza projekata. Također je radila i kao ocjenjivačica projekata.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.