Image for Dalibor Georgievski MBA; dipl. ing. agr
Naslovnica

Dalibor Georgievski MBA; dipl. ing. agr

Kao stipendist njemačke vlade magistrirao je na FH Weihenstephan, u području poslovnog upravljanja za sektore poljoprivrede i prehrambene industrije. Od 2003. godine savjetuje brojne male i srednje poduzetnike u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i turizmu. Sudjelovao je u pripremi i izvedbi privatnih investicija u vrijednosti od nekoliko stotina milijuna eura, a koje su ostvarile bespovratne potpore u iznosu nekoliko desetaka milijuna eura te savjetovao poduzetnike oko odabira strateškog razvoja poduzeća uključujući i procjene vrijednosti poduzeća. Certificirani je HAMAG-ov konzultant, član predsjedništva Udruge konzultanata za ruralni razvoj, član Izvršnog odbora HUP EUPRO (Udruga profesionalaca za EU fondove pri Hrvatskoj Udruzi poslodavaca), Hrvatskog agroekonomskog društva i DAAD kluba.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.