Image for Igor Drača Predavač – Grafički dizajner
Naslovnica

Igor Drača Predavač – Grafički dizajner

Igor Drača
Predavač na programu Grafički dizajner

„Što se tiče kvalitete nastave podjednaka je kao i u učioničkoj nastavi. Polaznici se često iznenade kako brzo proleti vrijeme i koliko se puno tema obradi.“

Predavanja 'od doma' mogu biti puno opuštenija, i predavač i polaznici su u zoni svoga kućnoga komfora. A ako isključiš kameru, nitko ne mora vidjeti da si raščupan ili s viklerima u kosi ili još u zgužvanoj spavaćici i kremom na licu i mačkom u krilu. Također, lakše je rasporediti dnevno vrijeme i nema kašnjenja 'zbog gužve u prometu'.

Oni koji su vični životu uz računalo i prihvaćaju rad od kuće kao ugodnu alternativu online
edukacija je iskustvo koje obogaćuje.
Kako radimo s vlastitih računala, pri ruci su i arhive ranijih radova i ludiranja kojima se u trenu dodatno obogati tema predavanja.

Moje pripreme za online sat predavanja jednake su učioničkoj. Prikupljam i probirem vizualne primjere primjenjive na predavanje toga dana. Aktualni datumi i prigode su odlična inspiracija za praktične radove – uvijek bude neki blagdan ili situacija za koje se mogu raditi čestitke, letci, plakati ili meme za društvene mreže.

Što se tiče kvalitete nastave, ona je podjednaka kao i u učioničkoj nastavi. Polaznici se često iznenade kako brzo proleti vrijeme i koliko se puno tema obradilo.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.