Image for O rasporedu nastave
Naslovnica

O rasporedu nastave

Ivona Smokrović

Voditeljica realizacije nastave

Zajedno sa svojim timom planiramo raspored online predavanja i angažman predavača.

Ono što je pritom važno je točnost i pravovremena informiranost svakog uključenog u proces  pružanja online edukaciju – od polaznika, IT odjela koji priprema tehničku stranu predavanja do predavača koji drže edukaciju. Predavanja idu uživo i tu nema mjesta za greške, kašnjenja i nesporazume baš kao i u učioničkoj nastavi.

Algebra ima raznolik terminski plan predavanja koji ovisi o specifičnostima seminara koje izvodimo. Za programe obrazovanja i specijalističku edukaciju su to uglavnom – jutarnji, prijepodnevni, večernji i termini subotom. U radnom tjednu predavanja se održavaju u trajanju od 4-5 školskih sati, svaki drugi dan. Termini subotom mogu biti cjelodnevni.

Najtraženiji termini su u poslijepodnevnim satima, no zbog velikog broja polaznika trudimo se za jedan program obrazovanja ponuditi više termina.

Kolika je predanost svih naših predavača je i anegdota koja se veže uz nedavni zagrebački potres. Bilo bi potpuno razumljivo i očekivano da su tražili odgodu predavanja dan kasnije. No, reakcija apsolutno svih je bila - naravno da nastavljamo, online polaznici su iz cijele Hrvatske, to je najmanje što možemo napraviti da ljudima osiguramo barem privid normalnosti.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.