Image for Jasmina Cvetković
Naslovnica

Jasmina Cvetković

Jasmina Cvetković, univ.spec.oec. diplomirani je makroeonomist sa specijalizacijom u području europskih integracija. Svoje dugogodišnje radno iskustvo ostvarila je radeći u nizu organizacija iz javnog, privatnog i neprofitnog sektora. Od 2004. godine, Jasmina je stekla bogato iskustvo u pripremi projektnih prijedloga za financiranje iz europskih, nacionalnih, regionalnih i lokalnih razvojnih fondova. Kao djelatnica Vladinog ureda za socijalno partnerstvo započela je sa korištenjem fondova Flamanske vlade, zatim TAIEX alata za usklađivanje nacionalnog zakonodavstva, sa zakonodavstvom EU, te je, stečeno znanje, nakon angažmana u bankarstvu za mala i srednja poduzeća, nastavila razvijati kao savjetnica za EU integracije u lokalnoj samoupravi, kao direktorica Razvojne agencije Grada Kutine, direktorica tvrtke Zelenilo d.o.o. Karlovac te predsjednica neprofitne udruge ZUK, Karlovac.

Radeći na preko 300 projektnih prijedloga za financiranje iz različitih EU fondova, Jasmina je radila na programima PHARE, CARDS, IPA CBC RH-BIH, IPA CBC RH-SLO, IPA Jačanje kapaciteta institucija, IPA Razvoj ljudskih potencijala, COSME, LIFE, EEA Grants, ESF, ERDF, Program ruralnog razvoja RH 2007-2013., Erasmus + program.

Poseban doprinos daje u razvoju kompetencija i znanja za pripremu projektnih prijedloga velikom broju mladih stručnjaka kroz mentorstvo, edukacije i savjetovanje čime edukacija i transfer znanja, razvoj kompetencija i vještina potencijalnih mladih kadrova postaje njena dugoročna orijentacija.

Posebne rezultate u svom radu postigla je kao direktorica Razvojne agencije Grada Kutine te kao predsjednica udruge ZUK, Karlovac, članica Uprave neprofitne tvrtke Aurore Colapis, Karlovac i članica Upravnog odbora Udruge malih i srednjih poduzetnika Hrvatske udruge poslodavaca.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.