Naslovnica

Juraj Ivanković

Juraj Ivanković stručnjak je s 10 godina praktičnog iskustva u različitim aspektima upravljanja programima i projektima su-financiranima iz različitih EU fondova. Većinu radnog iskustva Juraj je stekao radom na rukovodećim radnim mjestima u tijelima akreditiranima u okviru sustava upravljanja i kontrole korištenja sredstava EU fondova – Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (Tijelo za ugovaranje / Provedbeno tijelo) te Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU (Koordinacijsko tijelo / Upravljačko tijelo). Sudjelovao je u provedbi programa u okviru instrumenata PHARE, ISPA, IPA te programa u okviru ESI fondova, ukupne vrijednosti oko 9 milijardi eura. Navedeno, između ostalih poslova, uključuje i uspostavu potrebnog pravnog okvira, pripremu nekoliko desetaka postupaka dodjela bespovratnih sredstava u različitim područjima ulaganja, sudjelovanje u procesima odabira projekata te sudjelovanje u različitim aspektima kontrole provedbe istih. Karijeru je nastavio kao samostalni stručnjak, radeći na nekoliko projekata pružanja tehničke pomoći tijelima sustava upravljanja i kontrole i korisnicima u Hrvatskoj i regiji. Tijekom rada u tijelima sustava te kao samostalni stručnjak, Juraj je pripremio i proveo oko 50 edukacija u Hrvatskoj i regiji za oko 1000 polaznika. Stalni suradnik tvrtke WYG savjetovanje d.o.o. Juraj je od svibnja a u provedbi programa OU Algebra sudjeluje od rujna 2017. godine.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.