Image for Kako biti discipliniran i organizirati vrijeme za edukaciju?
Naslovnica

Kako biti discipliniran i organizirati vrijeme za edukaciju?

Kažu vrijeme je novac, a online edukacija omogućuje vam da vremenom upravljate jednostavnije nego kada pohađate učioničku edukaciju. Ne gubite vrijeme na putovanje do mjesta edukacije i pripreme za izlazak u javnost.

Na polazničkom portalu kojem pristupate nakon upisa edukacije, dostupan vam je unaprijed složen raspored edukacije. Danas edukaciju možete pratiti od doma u jednom gradu, a sljedeći sat s godišnjeg odmora u drugom gradu.

U svakom slučaju, pronađite mjesto gdje se ugodno osjećate i gdje se možete fokusirati na nastavu. Odvojite dovoljno vremena za zadaće, a ako slučajno promaknete termin, ne brinite. Svakom polazniku je po završetku sata dostupna snimka predavanja 3 dana, koju može pregledavati i na taj način još bolje svladavati gradivo.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.