Image for Kako dati od sebe maksimum?
Naslovnica

Kako dati od sebe maksimum?

Budite aktivni na nastavi kao što biste bili aktivni i u standardnoj učionici. Iznenadit ćete se koliku razinu uključenosti traži online edukacija. Budući da pohađate verificiran program, kojim stječete upis novog zvanja u e-radnu knjižicu, od vas tražimo da zadovoljite neke stavke poput prisutnosti i ispunjavanja obaveza. I sve to, uz vaš angažman poput postavljanja pitanja, konverzacije, dijeljenje razmišljanja pridonijet će da se osjećate ugodno u online okruženju virtualne učionice.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.