Image for Kako se izvodi online nastava u Algebri?
Naslovnica

Kako se izvodi online nastava u Algebri?

Algebrini programi obrazovanja održavaju se u obliku online predavanja uživo, putem sustava Adobe Connect  9 koji omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Adobe Connect jedno je od vodećih online rješenja za održavanje webinara i online nastave s bogatim alatima za interakciju između polaznika i predavača. Ova virtualna učionica omogućava jednostavno praćenje nastave na bilo kojem uređaju ili web pretraživaču. Dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu (uz pripadajuću besplatnu aplikaciju) s internetskom vezom.

Pri odabiru sustava na kojem ćemo provoditi Algebrine online edukacije pazili smo da on bude tehnički siguran i stabilan, te jednostavan kako bi se polaznik mogao maksimalno posvetiti praćenju nastave. To potvrđuju i ankete polaznika koji ovaj sustav ocjenjuju s izvrsnim ocjenama.

Kako bi iskustvo bilo potpuno, prije početka edukacije na kućnu adresu polaznik dobiva set koji sadržava priručnike za upisani program te profesionalne slušalice kako biste neometano pratili nastavu. Naravno, sve to vam ostaje u trajnom vlasništvu.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.