Image for Maja Galić
Naslovnica

Maja Galić

Maja ima bogato iskustvo u jačanju konkurentnosti regionalnog gospodarstva te razvoju poslovne klime malih i srednjih poduzetnika, čime se bavi više od 8 godina. Tijekom radnog iskustva specijalizirala se za pripremu i provedbu projekata iz Pretpristupnih programa, Europskih strukturnih i investicijskih fondova te Programa Unije, a dosadašnji portfelj projekata na kojima je radila doseže vrijednost veću od 20 milijuna eura.

Redovno pohađa edukacije te programe stručnog usavršavanja te je nositelj različitih certifikata iz područja EU fondova, javne nabave, upravljanja projektima i dr.  Svakodnevan rad na projektima uključuje uspostavljanje partnerstva i suradnje javnog, civilnog te znanstveno-istraživačkog sektora, čime se osigurava uspješnost te dodana vrijednost provedenih aktivnosti.

Trenutačno radi na nekoliko infrastrukturnih te istraživačkih projekata u području poduzetništva, financiranih iz ESIF te je predavač u različitim edukacijskim programima vezanim uz pisanje te implementaciju projekata financiranih sredstvima Europske unije.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.