Image for Mario Protulipac
Naslovnica

Mario Protulipac

Mario Protulipac, ‎viši savjetnik za upravljanje projektima i strateško planiranje u WYG savjetovanje d.o.o

Mario je magistar europskih poslovnih studija sa trinaestogodišnjim iskustvom u pisanju i provođenju projekata koje je stjecao kroz rad u civilnom, javnom i privatnom sektoru gdje trenutno radi kao viši savjetnik za projekte i strateško planiranje u WYG savjetovanju d.o.o. Uz rad na projektima financiranim iz EU fondova i treninzima, sudjelovao je u izradi razvojnih i sektorskih strategija, studija izvodljivosti u području istraživačko – razvojne infrastrukture, kulturne i prirodne baštine, kao i u izradi poslovnih planova za inovativne projekte iz poslovnog sektora za što je bio nagrađivan od strane Sveučilišnog Ureda za transfer tehnologije i Znanstveno - tehnologijskog parka Rijeka. U posljednje tri godine orijentiran je na izradu i provedbu projekata u području poduzetništva, obrazovanja i tehničku pomoć korisnicima i tijelima u sustavu upravljanja i kontrole provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Značajnije reference su sudjelovanje u razvoju preko 150 projektnih prijedloga u okviru PHARE, IPA programa, Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda te Svjetske banke; Više od 800 dana treninga vezanih uz razvoj projekata u formalnim i neformalnim programima obrazovanja, autorstvo i koautorstvo u 4 verificirana obrazovna programa u području EU fondova od kojih je jedan prilagođen učenju na daljinu (sinkroniziranom online izvođenju nastave). Stalni je suradnik i predavač Učilišta Algebra i Državne škole za javnu upravu.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.