Image for Martina Miškulin, mag. ing. agr.
Naslovnica

Martina Miškulin, mag. ing. agr.

Martina je diplomirala Agrobiznis i ruralni razvitak na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Prije završetka studija počela je rad u konzultantskoj tvrtki i sudjelovala je u fazama pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Stručno osposobljavanje odradila je u konzultantskoj tvrtki te je usporedno na  Otvorenom učilištu Algebra završila program osposobljavanja za Voditeljicu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Od 2016. godine Martina sudjeluje u svima fazama pripreme, prijave i provedbe projekata EU fondova s naglaskom na izradu investicijskih studija i poslovnih planova sukladno uputama natječaja i HBOR metodologiji.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.