Image for Mladen Vojković
Naslovnica

Mladen Vojković

Direktor Sektora društveno-ekonomskog razvoja u WYG savjetovanje d.o.o

Prof. Mladen Vojković je konzultant u području razvoja ljudskih potencijala, posebno specijaliziran za upravljanje projektima iz ovog područja. Mladen ima bogato iskustvo u pisanju projekata  i traženju financijskih sredstava od različitih donatora, a prema priznatim metodama upravljanja projektima kao što su upravljanje projektnim ciklusom i PMI.

Do sada je razvijao i provodio projekte u okviru programa CARDS, PHARE, IPA Razvoj ljudskih potencijala, IPA Prekogranična suradnja, IPA Jačanje kapaciteta institucija, Sedmi okvirni program za znanost, program javnog zdravlja Europske Komisije HEALTH, program za zapošljavanje i socijalnu solidarnost Progress te programa socijalno – gospodarskog oporavka Svjetske Banke, te Strukturnih fondova.

Mladen je svoje znanje i iskustvo stekao kroz 8 godišnji rad za institucije i organizacije iz javnog, privatnog te sektora civilnog društva na poslovima upravljanju EU projektima iz područja zapošljavanja, obrazovanja, socijalne inkluzije i lokalnog razvoja.  Ključne kompetencije koje je Mladen stekao te pozicije i odgovornosti koje su obilježile profesionalni razvoj Mladena Vojkovića su slijedeće:

  • Sudjelovao u izradi niza strateških dokumenata kao konzultant i/ili član radne skupine: Strategija razvoja ljudskih potencijala za 21 županiju, Operativni program za regionalnu konkurentnost ERDF, Operativni program za razvoj ljudskih potencijala ESF, Operativni program za razvoj ljudskih potencijala IPA, Strategije razvoja ljudskih potencijala (izrada metodologija i član radne skupine za Hrvatsku) na županijskoj razini, Akcijski planovi za zapošljavanje mladih u 8 županija, Strategija klastera za cjeloživotno učenje Koprivničko-križevačke županije, Poslovni plan za Centar za poduzetničko učenje jugoistočne Europe, Strategija centra za obrazovanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, član radne skupine za izradu Operativnog programa za javnu upravu 2014-2020
  • Izrada studija izvedivosti za Centar za poduzetničko učenje jugoistočne Europe, novog sveučilišnog kampusa za sveučilište u Zadru, grad Šibenik te za projekt razvoj ruralnog turizma u jadranskom zaleđu.
  • Predavač u više od 300 treninga za korisnike iz svih sektora u područjima: Project Management, Strateško planiranje, EU strukturni fondovi, Upravljanje programima bespovratnih sredstava, Mjere aktivne politike na tržištu rada
  • Razvoj ili sudjelovanje više od 200 projektnih prijava EU projekata u sektoru razvoja ljudskih potencijala, (zapošljavanje, socijalna uključenost, obrazovanje, lokalni razvoj), razvoj poduzetništva, prekogranična suradnja, razvoj infrastrukture Iskustvo u razvoju različitih vrsta projektne dokumentacije (opisi posla, smjernice za prijavitelje, projektni prijedlozi, tehnički prijedlozi, proračuni)
  • Iskustvo u razvoju i provedbi Programa Zajednice (Progress, Health)
  • Voditelj tima i tehničke pomoći u razvoju projekata u području razvoja ljudskih potencijala.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Centar za postavke privatnosti

    Google Analytics

    _ga