Image for Mogu li se kvalitetno povezati s predavačem i polaznicima u virtualnoj učionici?
Naslovnica

Mogu li se kvalitetno povezati s predavačem i polaznicima u virtualnoj učionici?

Zamišljate li online edukaciju kao dosadan i jednosmjeran način svladavanja znanja bez puno komunikacije s predavačem i kolegama? Razumijemo vas. No, dopustite nam da vas razuvjerimo da stvari izgledaju potpuno drugačije od samotnog sjedenja pred vašim računalom.

Online predavanje započinje uvodnim predavanjem na kojem se, osim s tehničkom stranom edukacije i sadržajem, upoznajete s predavačem i drugim polaznicima koji s vama pohađaju online nastavu. Svi polaznici su stvarni, u edukaciji sudjeluju svojim imenom i prezimenom. Njihov broj je ograničen kao i učionici.

Sustav vam omogućava da se po potrebi vidite, čujete, komunicirate… Chat je uglavnom življi način komunikacije jer za razliku od učionice dopušta slobodniji pristup – nema pogleda, nema srama, nema zadrške. S kolegama s kojima dijelite virtualnu učionicu radite na zajedničkim projektima, rješavate zajedno zadatke. Tu su i mailovi i drugi načini komunikacije kojima se polaznici povezuju između predavanja. Za razliku od učioničke, u online grupi nalaze se polaznici iz cijele Hrvatske. Iz iskustva, naše grupe svoju komunikaciju i druženje zajedno s predavačem ne završavaju posljednjim satom edukacije.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.