Image for O dostupnosti online edukacije
Naslovnica

O dostupnosti online edukacije

Iva Antonija Šiško Ivanković

Voditeljica regionalnog poslovanja

Algebra diljem Hrvatske ima 8 poslovnica – Zagreb, Osijek, Split, Zadar, Šibenik, Varaždin, Rijeku i Pulu, te niz partnerskih ustanova u kojima se provode naše edukacije. Svaka od ovih poslovnica provodi programe obrazovanja u učionici, ali i u online formatu što ovisi o interesima polaznika. Trenutno provodimo 15 programa obrazovanja u online formatu, a cilj nam je i želja sve naše programe staviti u ovaj format.

U prošlosti pojedine programe se moglo pohađati jedino u našim centrima.

Otkada su uvedeni online programi, obrazovanja prije 5 godina, ove prepreke više ne postoje. Edukacija je dostupna svakome u kojem god gradu ili mjestu živi.

Online programi iz tog su razloga prihvaćeni odlično, a redovito dobivamo zahvale brojnih polaznika iz manjih mjesta koji su na ovaj način dobili mogućnost vrhunske edukacije u vlastitom domu.

Zanimljivo je pratiti kako pojedini gradovi različito reagiraju na online edukaciju. Primjerice, Slavonija je više sklonija programerskim edukacijama, dok Istra i Kvarner naginju edukacijama povezanima s kreativnim programima i EU fondovima.

Još jedan plus je i taj što vas online edukacija povezuje s ljudima iz različitih dijelova Hrvatske, pa tako svjedočimo i novim prijateljskim ali i poslovnim vezama koje nadilaze lokalnu razinu svojstvenu učioničkoj nastavi.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.