Image for O predavačima i kvaliteti nastave
Naslovnica

O predavačima i kvaliteti nastave

Ivana Marušić

Voditeljica razvoja predavača i osiguravanja kvalitete

Nakon što svi naši predavači prođu selekciju - sastanak upoznavanja i ogledno predavanje upoznajemo ih odmah na početku s načinom držanja nastave u online obliku. U pripremi predavača, osim mog tima, uključeni su brojni kolege iz Algebre (kolege iz IT odjela, odjela realizacije nastave i odjela razvoja nastavnih sadržaja), te mentori čija je glavna uloga podrška svim predavačima u svojem području predavanja.

Isti predavači predaju nastavu u online i offline obliku, a ponosni smo što imamo predavače na online programima iz cijele Hrvatske.

Kvalitetu nastave i predavača vrednujemo redovito. U anonimnim anketama koju ispunjavaju polaznici ispitujemo njihovo zadovoljstvo nastavnim sadržajima, materijalima i izvedbom nastave, radom predavača, prostornim i tehničkim uvjetima učioničke i online nastave, te iskustvom i komunikacijom s djelatnicima Algebre.

Polaznici ankete ispunjavaju nakon završetka svakog seminara/modula, ocjenjujući na skali od 1 do 6, odnosno od nimalo do iznad očekivanja.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.