Image for O prvom kontaktu s polaznikom
Naslovnica

O prvom kontaktu s polaznikom

Anamarija Tomas

Administratorica prodaje

Kao prvi „živi“ kontakt polaznika s Algebrom trudimo se da u kratkom roku budući polaznik dobije sve potrebne informacije vezane uz online edukaciju. Nakon prijave na našoj internetskoj stranici polaznika kontaktiramo, informiramo o online pohađanju edukacije, terminu početka edukacije, načinu plaćanja i na kraju definiramo datum upisa.

U ovom periodu rješavamo i najveći broj dvojbi oko upisa. Uglavnom je to trema od novog načina svladavanja znanja, kako se snaći u komunikaciji s predavačem online i hoće li imati koncentracije da se obrazuju od kuće. Bude tu i šala na račun da bi radije u učionicu jer se tako mogu odmaknuti od kućanskih obaveza.

Nakon izvršenog upisa, polaznik na e-mail automatski dobiva podatke za pristup našem polazničkom portalu gdje prati raspored predavanja, te po završetku edukacije prijavljuje završni ispit.

Nekoliko dana prije samog početka edukacije, u suradnji s našim odjelom tehnike razmjenjujemo potrebne informacije kako bi polaznik uspješno pristupio edukaciji. Polaznicima smo na raspolaganju do samog završetka edukacije i tu smo za sva njihova pitanja.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.