Image for O razvoju online edukacije
Naslovnica

O razvoju online edukacije

Igor Kundić

član Uprave

Programi obrazovanja u trenutnom online obliku provode se u Algebri od 2014. godine, iako smo s raznim online oblicima učenja na tržištu prisutni puno duže.

Algebra kao vodeća obrazovna privatna ustanova u RH redovito, od samog početka djelovanja, prati svjetske trendove na polju obrazovanja, pa tako i iz područja online edukacije.  Prve vijesti i mogućnosti online edukacija počeli smo istraživati sad već davne 2003. godine. Pohađali smo različite online konferencije, a takav način edukacije i online sudjelovanja zvao se tada distance learning. I da, bio je top tema među nama koji se bavimo edukacijom. Čak se i do nedavno predviđalo kako će tzv. massive open online courses (MOOCs) u potpunosti zamijeniti klasičnu edukaciju, no klasična edukacija preživjela je „test vremena“.

Važnost online edukacije najbolje je vidljiva kroz trendove. Iz godine u godinu svjedočimo sve većoj zainteresiranost za uključivanje u ovaj vid edukacije. Uspoređujući 2017. i 2019. godinu u Algebri, bilježimo rast od čak 50% online polaznika.

Ono što Algebru razlikuje od drugih ustanova koje trenutno provode online edukaciju je ta što mi nismo pod prisilom uveli online edukaciju nego je ona jedan od naših strateških proizvoda – godinama je usavršavamo i nudimo našim polaznicima vrhunsku razinu kvalitete. Provodimo značajno vrijeme kako bismo isporučili ovaj proizvod vodeći brigu, ne samo o tehničkim aspektima nastave, već i prilagodbi nastavnih materijal, vježbi, zadataka, pripremi i pronalasku kvalitetnih predavača.

Što prije prigrlimo online edukaciju bit ćemo spremniji za poslovne, ali i privatne izazove koje nam donosi budućnost. U nekoliko sljedećih godina neće postojati obrazovna institucija (vrtić, osnovna škola, srednja škola, fakulteti….) koja manji ili veći dio svog nastavnog plana ne provodi i u online obliku.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.