Image for O sadržaju i nastavnim materijalima
Naslovnica

O sadržaju i nastavnim materijalima

Anja Raić Škarić

Voditeljica razvoja obrazovnih sadržaja

Online nastava dopušta nesmetano izvođenje planiranih ishoda učenja jer platforma na kojoj se online nastava održava podržava sve oblike rada koje inače primjenjujemo u učionicama. Svaka online edukacija ima svoj set nastavnih materijala ovisno o specifičnosti programa - priručnike, prezentacije, vježbe u odgovarajućem obliku, provjere znanja, završne ispite.. Naglasak stavljamo na vježbe i primjere iz prakse.

Algebra kontinuirano radi na izradi novih edukacija, prati potrebe tržišta rada, usavršava već postojeće edukacije, izrađuje nove formate edukacija prateći svjetske trendove. Tako i na materijalima za online nastavu surađujemo s velikim brojem autora koji imaju dugogodišnja iskustva u izradi nastavnih materijala, ali i predavačka iskustva te time spajamo najbolje iz obje prakse.

Imamo postojeću bazu dugogodišnjih autora, te uvodimo i nove autore koji pokrivaju aktualne teme i edukacije. Naši autori materijala ujedno su i predavači na programima obrazovanja, fakultetima i ustanovama, stručnjaci u područjima kojima se bave, ljudi koji vode ili rade u raznim internacionalnim tvrtkama iz kojih mogu prenijeti direktna iskustva, izazove i potrebe tržišta rada.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.