Image for O uvjerenjima i potvrdama
Naslovnica

O uvjerenjima i potvrdama

Mirna Vidić

Koordinatorica upravljanja dokumentacijom

Edukacija u Algebri završava primitkom uvjerenja o uvjerenja o osposobljavanju ili usavršavanju zato redovito obrađujemo i ažuriram dokumentaciju vezanu uz polaznike, od trenutka upisa pa sve do izdavanja završne isprave.

Praćenje polazničke dokumentacije uključuje i utvrđivanje polaznikovog statusa i obradu zahtjeva poput produljenja, mirovanja, nastavak školovanja, prebačaja..

Po završetku pohađanja nastave programa obrazovanja polaznik, ako je ispunio sve propisane uvjete (predao seminarski rad i položio završni ispit), dobiva uvjerenje o osposobljavanju/usavršavanju. Pri tome nema razlike u tome jeste li nastavu pohađali u učionici ili online – oba načina su jednako vrijedna i imaju jednak status.

Upravo je Uvjerenje dokaz da ste završili edukaciju, stekli novo zvanje i da isto možete upisati u e-radnu knjižicu budući da su svi naši programi obrazovanja koje provodimo online odobreni od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.