Naslovnica

Predstavljeni rezultati projekta „Jačanje Centra tržišta rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje”.

Prošloga tjedna u prostorijama Predstavništva Europske komisije, Kući Europe održana je završna konferencija na kojoj su predstavljeni rezultati projekta „Jačanje Centra tržišta rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje" u kojem je uz tvrtke WYG savjetovanje d.o.o. i In2 d.o.o kao dio projektnog konzorcija sudjelovala i Algebra. Opći cilj i svrha ovog  projekta bila je podržati daljnju modernizaciju i jačanje kapaciteta Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kako bi se razvilo učinkovitije tržište rada u Republici Hrvatskoj, odnosno podržati daljnji razvoj Centra tržišta rada HZZ-a. Proveden je u okviru Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.“, i financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu od 3.686.250,00 HRK.

završna konferencijaProjekt je kroz 15 mjeseci trajanja služio kao svojevrsna nadogradnja ranijeg projekta „Centar tržišta rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje" koji je proveden u okviru Komponente I IPA programa te je rezultirao uspostavom Centra tržišta rada HZZ-a i osposobljavanjem radnika HZZ-a i radnika drugih dionika tržišta rada u relevantnim znanjima i vještinama. Također, dao je doprinos daljnjem jačanju u Odjelu razvoja i obrazovanja radnika HZZ-a kroz razvoj ICT podrške, kao i novih i prilagođenih programa osposobljavanja trenera i radnika Zavoda te kroz uvođenje metoda „e-učenja" i programa kombiniranog učenja.

Proveden je kroz tri komponente:

  • „Razvoj ICT podrške za Centar tržišta rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje",
  • „Razvoj kapaciteta trenera Centra tržišta rada HZZ-a u kreiranju i provedbi programa e-učenja i programa kombiniranog učenja"
  • „Razvoj kapaciteta radnika HZZ-a kroz programe e-učenja i programe kombiniranog učenja"

U okviru projekta razvijen je i postavljen E-learning portal Centra tržišta rada HZZ-a kao središnja virtualna lokacija za osposobljavanje radnika Zavoda u čijem je razvoju imao ključnu ulogu  Algebrin stručnjak Zoran Jančić. Pod njegovim je vodstvom razvijen novi E- learning portal i integriran s postojećim sustavima. U ovoj je komponenti razvijeno i 5 ilustriranih priručnika ukupne veličine oko 600 stranica kako bi se korisnici što lakše i brže priviknuli na novi sustav.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.