Naslovnica

Predstavnici Algebre osvojili 1. mjesto na ovogodišnjem natjecanju NetRiders

Predstavnici Algebre osvojili su, kao Cisco akademija, 1. mjesto na ovogodišnjem natjecanju NetRiders gdje se najbolji mladi stručnjaci u Hrvatskoj natječu u poznavanju mrežnih tehnologija i brzom rješavanju problema koji se pojavljuju u svakodnevnom radu. Sudionici su u 60 minuta morali riješiti ispit koji se sastojao od 100 zadataka te zatim u 90 minuta pristupiti rješavanju čak 20 praktičnih zadataka, korištenjem softverskih alata za nadzor računalnih mreža.

Pritom su polaznici Algebrinih akademija zaslužili visoke plasmane – Filip Lerinc iz splitske Algebre osvojio je prvo, Vladimir Kosanović, također iz splitske Algebre, drugo mjesto u ukupnom poretku, dok je Ivana Mesarić Putrić iz zagrebačke Algebre ukupno najbolje plasirana ženska predstavnica na natjecanju. Pobjednici su za svoj uspjeh osvojili vrijedne nagrade koje uključuju stipendije za daljnje profesionalno usavršavanje i certifikaciju u smjeru jedne od najtraženijih kvalifikacija među mrežnim profesionalcima – Cisco Certified Network Professional (CCNP).

Pobjednici Cisco NetRiders natjecanja 2014

„Ciscov CCNA program obrazovanja i cjelokupna Cisco akademija jedan su od najtraženijih certifikacijskih programa u ponudi Algebre što, s obzirom na potražnju za kvalitetnim stručnjacima koji mogu upravljati mrežnom infrastrukturom u tvrtkama, nimalo ne čudi. Kako ovo nije prvi puta da polaznici i predstavnici Učilišta Algebra ostvaruju značajne plasmane na hrvatskom natjecanju NetRiders, drago nam je da smo još jednom dobili potvrdu kao jedna od najboljih Cisco akademija u regiji što se tiče kvalitete edukacije i kvalitete certificiranih stručnjaka“, izjavio je voditelj Cisco akademije u Algebri, Vicko Škerlj, čestitajući pobjednicima i pobjedničkom timu.

Ovogodišnje, šesto po redu natjecanje, namijenjeno je polaznicima Cisco akademija iz Hrvatske s ciljem da kroz izazove i natjecanja izdvoji i nagradi najbolje polaznike CCNA programa. U sklopu globalnog Ciscovog projekta, Algebrini natjecatelji koji su ukupno bili plasirani na prva tri mjesta, dobili su priliku predstavljati Hrvatsku na regionalnom NetRiders EMEA natjecanju za područje Europe, Bliskog istoga i Afrike. Na ovom natjecanju, koje će se održati u listopadu, odmjerit će snage s gotovo 200 natjecatelja iz drugih država i biti u prilici osvojiti studijsko putovanje u američko sjedište tvrtke Cisco i još nekoliko tehnoloških kompanija. Algebra će, dakako, svojem pobjedničkom timu i pojedincima osigurati sudjelovanje na regionalnom natjecanju kao i pomoći na sve ostale načine kako bi se za njega što bolje pripremili.

Ovogodišnje finale Cisco NetRiders natjecanja organizirala je NetAkademija.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.