Naslovnica

Želiš raditi u Algebri? Ne propusti naše natječaje za posao!

Želiš li raditi i usavršavati se u najvećem poslovno-informatičkom učilištu u regiji, stjecati iskustvo u profesionalnoj, dinamičnoj, ali opet dovoljno opuštenoj atmosferi i kolektivu Otvorenog učilišta Algebra?  Ne propusti naše nove natječaje za posao! 

Zapošljavamo

Algebra je najveće regionalno učilište. Krenuli smo davne 1998. godine i ovaj mjesec dočekujemo svoj 18. rođendan. Tijekom 18 godina postojanja uspješno smo školovali više od 30.000 polaznika u različitim programima obrazovanja te ponudili naše edukacije u 25 gradova u Republici Hrvatskoj. I uz 70 stalno zaposlenih i preko 300 honoranih suradnika i dalje smo u potrazi za kvalitetnim kadrom koji će nam se pridružiti. Naš cilj je uvijek bio isti - biti vodeći u onome što radimo te surađivati sa vrhunskim stručnjacima. Sada i ti imaš tu mogućnost!
Provjeri detalje natječaja na sljedećim linkovina, pošalji nam životopis, čekamo te!

Stručni suradnik/ica u odjelu operacija - Zagreb  

prijavi-se

Stručni suradnik/ica u odjelu organizacije nastave - Zagreb

prijavi-se

Stručni suradnik/ica u tehničko/informatičkoj službi - Zagreb

prijavi-se

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.