Image for Prijavite se na besplatni webinar ‘Metodologija upravljanja projektima PM²’
Naslovnica

Prijavite se na besplatni webinar ‘Metodologija upravljanja projektima PM²’

Algebra organizira besplatni webinar na temu PM² metodologije. Predavanje će održati Marko Šimac, viši predavač i nositelj kolegija na Visokom učilištu Algebra, koji uspješno priprema kandidate za certifikaciju po PMI i IPMA standardima. Član je izvršnog odbora PMI Hrvatska, zadužen za odnose s akademskom zajednicom.

Cilj webinara je dati pregled razvoja i trenutne uporabe PM² metodologije, njezin prikaz, opis i poziciju na kojoj se nalazi u usporedbi s klasičnom metodologijom. PM²“ metodologiju je razvila Europska komisija (EC), a podržana je od raznih institucija Europske unije s idejom ”One common PM Methodology open to all EU Institutions, Member States, Contractors, and EU Citizens.” Razvijana još od 2007. bila je namijenjena samo internim projektima EC, no od 2016. jača inicijativa širenja slobodne i otvorene metodologije za sve institucije, sudionike i ostale dionike EU projekata.

Webinar je besplatan, ali su prijave obavezne.

Termini:

21. 5. 2020. od 10:00 do 11:30 - POPUNJENO!

10. 6. 2020. od 15:00 do 16:30 - POPUNJENO!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.