Naslovnica

Priprema i certifikacija za Voditelja projekta i u vašem gradu!

Trebate certifikat za Voditelja projekta sukladno Zakonu o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje? U tom slučaju zadovoljstvo nam je najaviti nove termine seminara za pripremu i certifikaciju za stjecanje statusa Voditelja projekta i u vašem gradu!

Investitori koji se u smislu propisa kojima se uređuje javna nabava smatraju javnim naručiteljima obvezni su imenovati voditelja projekta u slučaju ulaganja sredstava u izgradnju infrastrukturnih i drugih građevina ukupne investicijske vrijednosti preko 10.000.000,00 kuna bez PDV-a ili u slučaju ulaganja sredstava u izgradnju zgrada ukupne investicijske vrijednosti preko 50.000.000,00 kuna bez PDV-a.

[button link="https://www.algebra.hr/edukacija/voditelj-projekta-sukladno-zakonu-o-poslovima-i-djelatnostima-prostornog-uredenja-i-gradnje/" color="default" size="large" stretch="" type="" shape="" target="_self" title="" gradient_colors="|" gradient_hover_colors="|" accent_color="" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" alignment="center" class="" id=""]Postani Voditelj projekata![/button]
 
Program za stjecanje statusa Voditelja projekta se sastoji od:

  • Jednodnevno predavanje (8 školskih sati nastave)
  • Certifikacijski ispit uračunat u cijenu (5 sati pisanje ispita za IPMA Level D/C) – cca mjesec dana nakon predavanja – isključivo u Zagrebu*
  • Obrana projektnog rada pred komisijom (samo IPMA Level C)
  • Izdavanje certifikata IPMA level D/C

Sljedeće termine očekujemo uskoro:

 Seminar  Datum Dinamika Termin Lokacija
 Pripremni seminar za stjecanje  certifikata za voditelja projekta  (IPMA-D/C)  06.06.2016.  1 dan predavanja

(+ 1 naknadni dan  polaganje ispita)

 08:00-16:00  ZAGREB, Maksimirska  58
 Pripremni seminar za stjecanje  certifikata za voditelja projekta  (IPMA-D/C)  13.06.2016.  1 dan predavanja

(+ 1 naknadni dan  polaganje ispita*)

 08:00-16:00  RIJEKA, Korzo 24a
 Pripremni seminar za stjecanje  certifikata za voditelja projekta  (IPMA-D/C)  17.06.2016.  1 dan predavanja

(+ 1 naknadni dan  polaganje ispita*)

 08:00-16:00  SPLIT, Put brodarice 6
 Pripremni seminar za stjecanje  certifikata za voditelja projekta  (IPMA-D/C)  27.06.2016.  1 dan predavanja

(+ 1 naknadni dan  polaganje ispita*)

 08:00-16:00  OSIJEK, Reisnerova 74

 

Osigurali smo vrhunske predavače s višegodišnjim iskustvom u pripremi kandidata za polaganje ispita, više o predavačima možete saznati na web staranici programa obrazovanja: Pripremni seminar i ispit za stjecanje certifikata (IPMA Level D) za voditelja projekta .

IPMA Level D zadovoljava zakonski minimum za Voditelja projekta, a ako se u narednih godinu dana odlučite za Level C, uz položen Level D (ispiti za C i D razinu su potpuno isti), trebate samo izraditi projektni rad / projektni zadatak i obraniti isti pred mentorom (uz doplatu).

Certifikat položenog Levela D dobivate odmah po položenom ispitu dok se za Level C certifikat čeka zbog minimalnih mjesec dana predviđenih za izradu projektnog rada i obrane. U slučaju da ispit ne položite iz prvog pokušaja, u ponovljenom postupku ispit ne treba dodatno plaćati tj. jedan dodatni izlazak na ispit uračunat je u cijenu.

[tagline_box backgroundcolor="" shadow="yes" shadowopacity="" border="1px" bordercolor="" highlightposition="top" content_alignment="" link="" linktarget="" modal="" button_size="" button_shape="" button_type="" buttoncolor="" button="" title="IPMA Level D: 3.575,00 kn +PDV i IPMA Level C: 5.850,00 kn +PDV" description="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="" class="" id=""][/tagline_box]

Prijave su u tijeku. Osigurajte svoje mjesto!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.