Naslovnica

Programeri – najuspješniji na tržištu IT usluga

U potrazi si za novim, boljim poslom, perspektivnom karijerom? Ne zanemari odlične vijesti koje ovih dana stižu s tržišta IT usluga. Istraživanje analitičke kuće IDC Adriatics pokazalo je kako je u 2014. godini, tržište IT usluga u Hrvatskoj poraslo za 2,5% u odnosu na godinu prije, a izvoz tih usluga porastao je za čak 11%. U strukturi IT usluga na domaćem tržištu, prve su s udjelom od 16% usluge razvoja aplikacija. Rast tržišta prate i valovi zapošljavanja, zato ne propusti priliku da već do jeseni usvojiš dio znanja i vještina iz programiranja, te dočekaš kraj godine kao vlasnik/ica najtraženijeg zvanja na tržištu rada. Provjeri termine programa obrazovanja iz područja razvoja aplikacija u Algebri  u Zagrebu, koji kreću ovih dana. Kreni na edukaciju sada, odmori se preko ljetne stanke, i nastavi s edukacijom na jesen...

[fullwidth backgroundcolor="#f2f2f2" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="1px" bordercolor="#eeeeee" borderstyle="solid" paddingtop="20px" paddingbottom="0px" paddingleft="20px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][fusion_text]

Predbilježi se za  pohađanje programa u Algebri u Zagrebu:

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]

 

YRUO4LCSLB

Odluka o profesionalnom bavljenju programiranjem za sobom povlači perspektivne posljedice. Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina! Kada se ovoj činjenici pridruži vijest o rastu hrvatskog tržišta IT usluga, nije teško zaključiti koliko vrijedi specijalizacija ili nadogradnja postojećeg znanja u svijetu programiranja. Treba ti još potvrda? Nema problema.

PHP i MySQL danas su u svijetu i u Hrvatskoj najraširenija „open-source“ rješenja za izradu web aplikacija te su čest preduvjet ili prednost pri zapošljavanju.

Programiranje web orijentiranih aplikacija postalo je toliko popularno zahvaljujući naprednim mogućnostima web preglednika unutar kojih se web aplikacije prikazuju i zato je programski jezik koji je kreiran upravo na temeljima .NET arhitekture za razvoj web orijentiranih aplikacija je C# (C Sharp), jedan od najpoželjnijih stavki CV-a.

Tržište rada sve više je u potrazi za kompletnim osobama u području dizajniranja, izrade i održavanja kako web aplikacija tako i baza podataka. Znanje izrade kvalitetne baze podataka kao i administracija baza podataka u kombinaciji s znanjem programiranja web aplikacija pokazuje se presudnim u izboru kandidata za posao.

U 2012. godini vrijednost tržišta mobilnih aplikacija iznosila je 53 milijardi dolara. U 2016.-oj se očekuje da će ta brojka narasti na 143 milijardi dolara! Velika brojka rezultirala je i potražnjom za Android mobilnim aplikacijama kojoj se ne nazire kraj.

U društvu programera, budućnost bez granica je zajamčena! I zato ne propusti nove termine programa iz područja razvoja aplikacija na Otvorenom učilištu Algebra u Zagrebu. Povodom stjecanja titule Android Authorized Training CenterAlgebra te časti s 30% popusta na program obrazovanja Programer mobilnih aplikacija – ANDROID  koji kreće u Zagrebu, 9. 06. 2015.

[button link="https://www.algebra.hr/edukacija/razvoj-aplikacija/" color="default" size="" type="" shape="" target="_self" title="" gradient_colors="|" gradient_hover_colors="|" accent_color="" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_position="left" icon_divider="yes" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" alignment="center" class="" id=""]Rezerviraj mjesto u učionici![/button]

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.