Naslovnica

Alumni zajednica voditelja EU projekata

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

I nakon obrazovanja nastavljamo put zajedno!

Postanite član Algebrine Alumni zajednice voditelja EU projekata

Završetak obrazovanja za Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova za mnoge je zapravo tek početak puta na kojem se novostečeno znanje primjenjuje za razvoj, dizajn, apliciranje, te vođenje EU projekata. Na tom putu, kao i u svakom poslovanju, dolazi do mnogih promjena zakona, pravila i procedura kao i otvaranja novih mogućnosti koje ponekad nije jednostavno pratiti.

Kako bismo Vam taj put olakšali, osnovali smo Algebrinu Alumni zajednicu voditelja EU projekata. Zamišljena kao mjesto susreta bivših polaznika i predavača kroz razna događanja, seminare i radionice koji će omogućiti svakom članu zajednice da bude u tijeku s relevantnim zbivanjima iz područja EU fondova.

Nastavak obrazovanja i usavršavanja

Nastavak obrazovanja i usavršavanja
Posebno za članove Alumni zajednice, Algebra će u suradnji s vrhunskim konzultantima organizirati besplatne radionice, najmanje dva puta godišnje na kojima će se obrađivati aktualne teme iz svijeta EU fondova. Teme ćete moći dijelom i sami nominirati kroz komunikaciju i sudjelovanje u Alumni druženjima.
Daljnji kontakt s predavačima
Na okupljanjima Alumni zajednice imat ćete priliku postavljati pitanja, čuti savjete, i razmjenjivati vrijedna iskustva s našim predavačima, koji su ujedno konzultanti, a često i evaluatori projekata.
Razmjena iskustava s drugim polaznicima
Radionice i seminari koji će se organizirati za članove Alumni zajednice, zamišljeni su kao usvajanje novih znanja, ali i opušteno druženje gdje će polaznici moći međusobno razmjenjivati svoja iskustva i znanja o radu na EU projektima.
Volontiranje u partnerskim organizacijama
Redovito ćemo vas informirati o novim mogućnostima volontiranja u nekoj od naših partnerskih organizacija na izradi i provedbi stvarnih EU projekata.
Promocija otvorenih radnih mjesta u području EU fondova
Kao ustanova koja u Hrvatskoj školuje daleko najveći broj stručnjaka u području pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, često primamo upite raznih organizacija koje traže preporuke ili su zainteresirane zaposliti stručnjake iz ovog područja. U suradnji sa organizacijom koja nudi poslove, ovakvi upiti će često biti dostupni svim članovima naše Alumni zajednice.
Posebne pogodnosti za upis novih edukacija na području EU fondova
Ako želite, obavještavat ćemo Vas o našim novim edukacijama na području EU fondova koje ćete moći pohađati uz posebne popuste koji će biti dostupni samo članovima Alumni zajednice.

Kako postati član Algebrine Alumni zajednice?

Alumni zajednica namijenjena je svim bivšim polaznicima Algebrina programa obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Molimo Vas da popunite traženim podacima obrazac za prijavu (niže) a potom i kratku anketu koja će vam pružiti mogućnost odabira područja koja Vas zanimaju i o kojima želite primati nove informacije, pohađati besplatne radionice ili naprosto sudjelovati u druženjima sa stručnjacima iz ovog područja ili Vašim kolegama s programa.

Sve ostalo je na nama. Mi ćemo se pobrinuti za organizaciju svih događanja. Kontaktirat ćemo vas o svim aktivnostima zajednice, datumima održavanja radionica i seminara, te drugim pogodnostima namijenjenim isključivo članovima Alumni zajednice.

Molimo vas da ispunite Anketu nakon prijave.

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.