Naslovnica

Digitalna garaža

 • 20 godina s vama
 • 500 predavača i suradnika
 • 15.000 polaznika godišnje
 • 300.000 održanih edukacija

Pokreni digitalnu transformaciju svog poslovanja i stekni znanje i vještine potrebne za proširenje poslovanja ili napredovanje u karijeri. Prijavi se na besplatnu radionicu i parkiraj u digitalnu garažu!

Što?

Google i Algebra organiziraju besplatne interaktivne radionice i savjetovanja iz digitalnog marketinga. Učite od stručnjaka za internet poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, te maksimalno iskoristite Internet u svom poslovanju.

U nastojanju da pomogne svim zainteresiranima da razviju odgovarajuće digitalne vještine, Google je predstavio online platforme za digitalnu edukaciju diljem Europe kroz koje se u posljednje 2 godine educiralo više od 2 milijuna ljudi.

Za koga?

Ovo je prilika za građane i poduzetnike za osnaživanje njihovih digitalnih vještina, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Neki od najčešćih online ciljeva su:

 • podizanje svjesnosti o svom proizvodu, tvrtki, blogu ili stranici
 • razvijanje odnosa na društvenim mrežama
 • povećanje prihoda online
 • povećanje prihoda offline

Provjeri termin željene online radionice!

 • Četvrtak 17. 09.  Uvod u digitalni marketing  (17:30 do 19:00) POPUNJENO!
 • Utorak 22. 09.  Uvod u digitalni marketing (10:00 do 11:30) POPUNJENO!
 • Petak 25. 09.  Uvod u SEO - optimizacija web stranica i Google My Business (17:00 do 20:00) POPUNJENO!
 • Utorak 29.09. Uvod u Google Ads oglašavanje (17:00 do 20:00) POPUNJENO!
 • Četvrtak 01. 10.  Uvod u SEO - optimizacija web stranica (10:00 do 11:30)

Predbilježi se u prijavnici za željenu online radionicu!

Što ćete naučiti?

Uvod u digitalni marketing
Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, te koje su bitne prednosti digitalnog u odnosu na tradicionalni.
Web stranica kao temelj digitalnog marketinga
Naučit ćete kako definirati ciljeve web stranica i zbog čega je to važno. Saznat ćete koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva, a kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje istih.
Korisnici web stranice i ciljna skupina
Naučit ćete tko su korisnici vaših web stranica i zašto vam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazati ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučiti ćete što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu.
Uvod u SEO
Optimizacija web stranica - objasnit ćemo vam što znači SEO (optimizacija web stranica) i kako već od sutra možete početi primjenjivati naučene tehnike.
Google My Business
Google My Business besplatan je i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.
Uvod u Google AdWords oglašavanje
Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.
Uvod u Google Analytics
Otkrit ćemo vam što sve možete mjeriti pomoću Google Analytics-a i kao dobivene rezultate možete iskoristiti za optimizaciju kampanja.
Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.