Naslovnica

Provedba nabave predavača za izvedbu pilot programa

[fusion_text]

U sklopu projekta „Primjena Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO-a) u ustanovi za obrazovanje odraslih u području računarstva" provodi se postupak javne nabave za entitete koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi, a sukladno Zajedničkim nacionalnim pravilima, verzija 4.1 iz srpnja 2014. godine, koje je donijelo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u skladu sa Zakonom o uspostavi institucionalnog okvira za korištenje strukturnih instrumenata Europske unije u Republici Hrvatskoj, Pravila br. 02 Uvjeti za pripremu i provedbu projekata, Aneksa 01 Postupci javne nabave za entitete koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi.

Naziv nabave je „Nabava predavača za izvedbu pilot programa“ za potrebe projekta "Primjena Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO-a) u ustanovi za obrazovanje odraslih u području računarstva" – HR.3.1.19-0077, pri čemu primjenjujemo pregovarački postupak bez objavljivanja, u kojem NPO pregovara s najmanje tri ponuđača po svojem izboru te dogovara uvjete ugovora s jednim ili više njih u skladu s prilogom III. Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava - Postupci javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi, te Vam dostavljamo potrebne obrasce i upute za dostavu ponude.

Temeljem navedenoga upućen je poziv na dostavljanje ponude izrađene sukladno uvjetima Dokumentacije za nadmetanje najkasnije do 29.02.2016. godine do 14:00 sati na adresu Gradišćanska 24, 10 000 Zagreb.

 [/fusion_text][one_third last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]1[/fusion_text][/one_third][one_third last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]

3

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost POU Algebra

[/fusion_text][/one_third][one_third last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]2[/fusion_text][/one_third]

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.