Image for Algebra ostvarila bespovratna sredstva za još jedan EU projekt!
Naslovnica

Algebra ostvarila bespovratna sredstva za još jedan EU projekt!

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici je održano svečano potpisivanje i uručivanje ugovora u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ u okviru Komponenti 1 i 2. Ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar uručili su 55 ugovora vrijednih više od 71 milijuna kuna lokalnim inicijativama za poticanje zapošljavanja.

Pučko otvoreno učilište Algebra je kroz ovaj Poziv ostvarilo bespovratna sredstva za financiranje projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ koji će se provoditi u partnerstvu sa Gradom Zadrom, Gradom Benkovcem i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Projektom ćemo educirati 42 nezaposlene mlade osobe iz Zadarske županije za razvoj, izradu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, te im osigurati praksu u partnerskim ustanovama da bi još tijekom projekta svoja znanja primijenili na razvoju konkretnih, stvarnih projekata. Ukupna vrijednost projekta je 994.250,71 kn, a trajanje 16 mjeseci.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.