Naslovnica

Razvijajte (se) s Algebrom: Web dizajn i ASP.net!

Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina, dok se na trećem mjestu najtraženijih IT zanimanja nalaze web dizajneri. Da je potražnja za zaposlenicima koji posjeduju spomenuta znanja i vještine velika, govore i brojni polaznici programa obrazovanja u Algebri koji po završetku edukacije za, primjerice Web dizajnera ili Programera internet aplikacija – C# i ASP.NET, dobivaju novo ili bolje, plaćenije radno mjesto. Mnogi od njih odlučuju se i za rad od kuće, gdje s univerzalnim znanjima mogu ponuditi svoje usluge kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Želiš li im se pridružiti, provjeri nove termine koji kreću ovih dana u Osijeku, Slavonskom Brodu, Splitu, Zadru... 

[fullwidth backgroundcolor="#f2f2f2" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="1px" bordercolor="#eeeeee" borderstyle="solid" paddingtop="20px" paddingbottom="0px" paddingleft="20px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][fusion_text]

Svladaj najtraženija zanimanja na tržištu rada. Ne propusti sljedeće termine:

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]

 

aaaaaaa

Svijest o važnosti prisustva na internetu doseže svoj vrhunac. Pripremati, dizajnirati i izraditi sadržaje za web, testirati, objaviti, optimizirati web stranicu... znanja su za kojima se potražnji na tržištu rada ne nazire kraj. Kao takvo, zanimanje web dizajnera prilika je za brojne nezaposlene, ali i one sa željom za napretkom ili primjerice preuzimanjem novog segmenta poslovanja u vlastitoj tvrtki.

[su_box title="Web dizajner" box_color="#eb5a2d"]U Americi potražnja za web dizajnerima raste 11% godišnje, a u Hrvatskoj se ovo zanimanjem nalazi na trećem mjestu najtraženijih IT zanimanja. Saznaj više... [/su_box]

Osim web dizajna, uz svladavanje programskog jezika za razvoj web orijentiranih aplikacija, programerima se otvaraju brojne mogućnosti za rad jer web aplikacije su postale neizostavan element svakog interaktivnog mrežnog sjedišta čak i manjih tvrtki, a u nekim slučajevim i osobnih web stranica!

Izrađivat ćete brzo i kreativno složene aplikacije poput web trgovina, društvene aplikacije poput foruma, složene aplikacije prema specifikacijama korisnika, aplikacije za upravljanje sadržajem (CMS). Posjedovat ćete napredno znanje korištenja baza podataka.

[su_box title="Programer internet aplikacija – C# i ASP.NET" box_color="#eb5a2d"]Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina! Saznaj više... [/su_box]

Prepoznajte ove trendove na vrijeme te usmjerite svoje karijere u pravom smjeru. Predbilježite se bez obveze!

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.