[fullwidth backgroundcolor="#f2f2f2" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="1px" bordercolor="#eeeeee" borderstyle="solid" paddingtop="20px" paddingbottom="0px" paddingleft="20px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][fusion_text]

Sljedeći termini programa obrazovanja u Algebri u Rijeci kreću:

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]

 

Voditeljica Algebrine poslovnice u Rijeci Vinka Mitrov objašnjava kako je i Rijeka, baš kao i drugi gradovi u kojima Algebra ima centar,  prepoznala velike mogućnosti programa za Specijaliste internetskog marketinga.

[su_quote cite="Vinka Mitrov, voditeljica Algebrine poslovnice u Rijeci "]“Uz vrhunske predavače, među kojima su i dvoje Google certificiranih trenera kakvih je u svijetu tek stotinjak, polaznici na Algebrinom programu stječu praktična znanja koja čine svijet internetskog marketinga. Od poznavanja izrade i vođenje web stranice koja će biti bolje pozicionirana na tražilicama, ponuditi posjetitelju njemu zanimljive informacije i potaknuti ga na kupnju ili rezervaciju onog što poslovna djelatnost nudi do analize te iste stranice putem Google Analyticsa. Alat uz koji se nadzire što se u svakom trenutku događa na stranicama, od informacija vezanih uz sadržaj stranice do onih vezanih za posjetitelje, koristi polaznicima i u brzom dolasku do ciljne skupine te lansiranju internetskih kampanja i Google AdWords oglasa"[/su_quote]
Profil polaznika na spomenutoj edukaciji je šarolik, od nezaposlenih do asistenata u marketingu, voditelja marketinških agencija te vlasnika tvrtki, a velik broj njih radi u turizmu. "Pretraživanja vezana za turizam, odmor i putovanja kao i rezervacija takvih usluga su među pet najtraženijih pojmova koji se upisuju u tražilice. Tu činjenicu, ako radite u turizmu, svakako ne biste trebali zanemariti. Internetski marketing u turizmu kompleksan je kao i svaki drugi, no vrijeme i sredstva uložena u promociju na internetu puno je kraće, odnosno povoljnije usporedno s promocijom putem drugih medija, čega je svjestan sve veći broj turističkih djelatnika na riječkom području, od  menadžera u velikim hotelskim lancima, malih iznajmljivača apartmana, voditelje agencija i drugih", kaže Vinka.
Osim programa za Specijaliste internetskog marketinga u travnju u Algebri u Rijeci kreću i drugi termini edukacija. "Primjećujem i da mnogi upisuju programe obrazovanja poput 3D dizajna, ili Grafičkog dizajna odnosno svladavaju znanja i vještine koji im omogućuju da rade iz vlastitog doma, kao freelanceri", objašnjava Vinka te nastavlja. "veliko je zanimanje i za program Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova,  što ne čudi jer znanje vezano uz EU fondove nikad nije bilo toliko vrijedno budući da smo ušli u novo financijsko razdoblje u kojoj je Hrvatskoj na raspolaganju 10 puta veći iznos sredstava nego u prošlom financijskom razdoblju.”

rijekaaaaaa

Otvoreno učilište Algebra u Rijeci ovih dana kreće s novim terminima. Predbilježi se na vrijeme i ako si prisustvovao/la besplatnim Algebrinim radionicama ne zaboravi iskoristiti voucher od 30%!