Naslovnica

Besplatna radionica internetskog oglašavanja

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Internetski marketing je najpopularnija grana marketinga, a ako želiš steći uvid u znanja i vještine potrebne za razumijevanje i pokretanje kampanja i jednog dana ovladati svim segmentima oglašavanja u bespućima interneta, onda si na pravom mjestu. Prijavi se na besplatnu trosatnu radionicu koja se održava 1. ožujka u 17:00 sati u Algebra centru Pula, Ciscuttijeva 2, i napravi prvi korak do titule maga internetskog marketinga!

Što ćeš naučiti na radionici?
Sve ono što je bitno za oglašavanje na društvenim mrežama, kako izgleda koncept digitalnog marketinga, te proces kroz koji prolazi svaki kupac kod donošenja odluka. Naučit ćeš definirati persone i odrediti ciljne skupine te način na koji se donose odluke na internetu i razlog zašto je to važno. Saznat ćeš što znači imati kvalitetno web sjedište i kako odrediti ciljeve na njemu. Objasnit ćemo ti kako funkcionira oglašavanje putem Google AdWords mreže, što su Google oglasi i kako ih koristiti te kako za manje novca prestići konkurenciju. Također, pokazat ćemo ti i kako sve to mjeriti i zašto je mjerljivost ključna prednost digitalnog marketinga u odnosu na tradicionalni. Saznat ćeš i koji su ti alati na raspolaganju za analizu prometa na web stranici i kako podatke koje dobiješ iz analyticsa iskoristiti u optimizaciji.

Kome je namijenjena?
Svima koji su čuli za AdWords i SEO, ali nisu sigurni što točno znače. Onima koji žele monetizirati sate provedene na društvenim mrežama, onima koji žele podići svoju ponudu na višu razinu i onima koji žele unaprijediti svoje znanje iz internetskog marketinga i ovladati korištenjem digitalnih marketinških alata u vlastitom poslovanju.

O predavaču
Dean Krizmanić ima dugogodišnje iskustvo rada u marketingu, a trenutno je zaposlen na funkciji Voditelja marketinga tvrtke Max City iz Pule. Zadužen je za upravljanje svim marketinškim aktivnostima najvećeg trgovačkog centra u Istri koje uključuje media planning, offline kampanje, online kampanje, PR, prodaju oglasnog prostora i branding.

Pogodnost za polaznike radionice
Svaki polaznik radionice ostvaruje pravo na 25% popusta na upis u program obrazovanja Specijalist za internetsko oglašavanje.

Požuri s prijavom jer je broj mjesta na radionici ograničen!

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.