Naslovnica

Dizajn interakcijskih sučelja – web stranica

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Što ćete naučiti?

U ovom seminaru proučavati ćete kako funkcioniraju programi za UX dizajnere. Koji program se koristi u koje svrhe i koje su prednosti jednih u odnosu na druge. Kao što ćete naučiti tokom cijelog programa, u ovoj grani posla sve se vrlo brzo mijenja, no principi rada ostaju isti. Bitnije je naučiti na koji način raditi i razmišljati, nego se koristiti specifičnim alatom.

Raspravljati će se također i o načinu prilagodbe dizajna za različite dimenzije ekrana. To uključuje različita sučelja od ogromnih LED panela pa sve do sićušnih sučelja pametnih satova.

Po završetku seminara uspješno ćete koristiti različite vrste alata koje se koriste u UX-u i razlučiti kako najbolje prilagoditi sučelje potrebnim dimenzijama uređaja.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.