Naslovnica

Istraživanje korisnika i testiranje

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Što ćete naučiti?

Korisnici su sve osobe koje dolaze u dodir s vašim proizvodom. Moraju li te osobe biti stvarne? Možete li koristiti zamišljenu osobu kao idealnog korisnika? Odgovore na ta pitanja dobiti ćete u ovom seminaru, kao i pregled različitih tehnika ispitivanja korisničkog iskustva.

Naučiti ćete kako primijeniti koju vrstu istraživanja, bile to ankete ili fokus grupe, upitnici ili intervju, A/B testiranje ili test prvog klikai. Definirati će se dobre i loše strane svakog od tipova istraživanja kao i njihova primjenjivost ovisno o situaciji. Naučiti ćete analizirati dobivene rezultate i iskoristiti ih za daljnji proces dizajna korisničkog iskustva.

Po završetku seminara, moći ćete samostalno odabrati koji tip istraživanja najbolje odgovara vašoj situaciji, analizirati i primijeniti rezultate na postojeći projekt.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.