Naslovnica

Security Professionals Community @ Algebra, vol. 1

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Termin održavanja: 26.11.2018., 18:00 – 22:00 sata

Lokacija: Algebra LAB, Gradišćanska 24, Zagreb

Agenda:

  • 18:00 – 18:30 Registracija
  • 18:30 – 19:15 "Sigurnost u DevOpsu", Goran Pizent
  • 19:15 – 20:00 Panel diskusija "Security awareness", sudionici - Dario Rajn (Podravka), Zlatan Morić (Algebra), Marko Drenovački (Algebra), Vicko Škerlj (Algebra); moderator - Dragutin Živković (Algebra)
  • 20:00 – 22:00 Druženje

Pozivamo vas na besplatni sastanak Security Professionals zajednice na kojem ćemo se baviti sigurnošću u DevOpsu i govoriti o važnosti security edukacije za krajnje korisnike.

DevOps je mantra današnjice u IT-u, a jedino što je konstantno je promjena. Na predavanju Gorana Pizenta biti će riječi o osnovnim konceptima DevOpsa i tome kako u cijeli dinamični proces DevOpsa uglaviti sigurnost. Saznat ćete koji se alati koriste u industriji i na koji način se održava ili povećava kvaliteta proizvoda u DevOps ciklusima, te kako upravljati tajnama i kako povećati važan KPI - TTH ili Time to Hack.

Goran Pizent se tijekom karijere intenzivno bavi sigurnosnom analizom softverskih rješenja i arhitekture, s posebnim naglaskom na upravljanje rizicima i modeliranje prijetnji i iskusni je DevOps i Linux administrator s posebnim interesom za razvoj arhitekture IT rješenja baziranih na AWS-u s ciljem visoke dostupnosti (HA). Automatizacijom i orkestracijom infrastrukture se bavi zadnjih osam godina u isključivo AGILE okruženjima. Koristio je razne alate za CI/CD - od bash skripti, alata napisanih u Golangu, Docker containera, Salt Stack-a, Hashi Corp alata, AWS alata za automatizaciju do Jenkinsa.

Na panel diskusiji razgovarat ćemo govoriti o važnosti security awareness treninga za krajnje korisnike. Problem sigurnosti se u poduzećima rješava na razini osobe odgovorne za informatičku sigurnost, odnosno za nju je odgovoran CSO (Chief Security Officer). Raspravljat ćemo o važnosti i mogućnostima edukacije na području informacijske sigurnosti i sigurnosti općenito, aali s naglaskom na sigurno ponašanje krajnjih korisnika.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.