Naslovnica

Simulacija izrade projekta s poslovnim planom

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Nakon što ste prošli nastavi dio programa obrazovanja, potrebno je sva stečena znanja i vještine još jednom primijeniti te izraditi svoj EU projekt ruralnog razvoja kao završni rad.

Završni rad sastoji se od poslovnog plana, te ispunjenog prijavnog obrasca baziranog na sadržaju AGRONET-a, za što možete koristiti projektnu ideju koju ste razvijali tijekom programa obrazovanja, ili razviti drugu projektnu ideju.

Ako imate vlastiti projekt kojega planirate pripremiti za aplikaciju na natječaje ruralnog razvoja, ovo je dobra prilika za razvoj upravo tog projekta, jer ćete ujedno dobiti od mentora vrijedne informacije kako projekt unaprijediti da ostvari što veće izglede za financiranje.

 

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Što ćete naučiti?

Po završetku seminara polaznici će biti u mogućnosti samostalno izraditi poslovni plan i ispuniti cjelovitu projektnu natječajnu dokumentaciju uz korištenje sustava AGRONET.

Završni rad možete raditi samostalno ili u timu, a tijekom izrade imate pravo na konzultacije s mentorom. Obrana završnih radova simulira evaluaciju, pa ćete zajedno s mentorom pronaći područja na kojima je potrebno dodatno poraditi kako biste ostvarili više bodova tijekom evaluacije.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.