Naslovnica

Strateško planiranje na lokalnoj razini

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Što ćete naučiti?

Po završetku ovog seminara polaznici moći ćete identificirati potencijale lokalne zajednice te valorizirati prilike za provedbu projekata lokalnog razvoja.

Bit ćete opremljeni osnovnim znanjima i alatima strateškog planiranja, definiranja misije i vizije lokalne zajednice, strateških ciljeva i prioriteta. Znat ćete kreirati najučinkovitije strategije i akcijske planove koji postižu zacrtane ciljeve.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Sadržaj seminara

Pojam strateškog planiranja i njegova primjena, strateško planiranje za lokalni razvoj, strateško planiranje u institucijama, primjeri strateških dokumenata na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, uvod u regionalnu i kohezijsku politiku EU i povezanost s lokalnim strateškim kontekstom.
Prezentacija osnovnih alata strateškog planiranja, korištenje alata strateškog planiranja (SWOT, TOWSI, PESTLE), mapiranje dionika, metode izrade analize stanja.
Analiza situacije u nekoj regiji i/ili organizaciji, vizija i misija neke regije ili organizacije, strateški ciljevi organizacije, definiranje misije i vizije te strateških ciljeva.
Kreiranje konkretnih strategija i strateških programa za djelovanje na temelju postavljenih ciljeva, definiranje izgleda strateškog plana/programa i akcijskih planova, upravljanje promjenama, financiranje strategija kroz strukturne fondove, međunarodne financijske institucije i ostale izvore.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.