Naslovnica

Trening: Red Hat System Administration II – RH134

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Red Hat System Administration II – RH134 je osmišljen za polaznike treninga Red Hat System Administration I – RH124 kako bi nastavili razvoj znanja i vještina potrebnih stručnom i samostalnom Linux sistemskom administratoru.

O treningu
Trening zadire dublje u Linux sistemsku administraciju uključujući datotečni sustav i particioniranje, LVM, SELinux, firewall i troubleshooting. Polaznici treninga Red Hat System Admnistration I & II dobiti će paket znanja i vještina potrebnih za stručnu Linux sistemsku administraciju i sigurno pristupanje certifikacijskom ispitu RHCSA Exam – EX200 u cilju postizanja statusa Red Hat Certified System Admnistrator (RHCSA).

Kome namijenjen?
Ovaj tečaj nije prilagođen polaznicima koji nemaju iskustva u Linuxu već primarno IT profesionalcima koji su prethodno pohađali trening Red Hat System Administration I – RH124. Studentima bez Linux iskustva preporučamo RH124, a onima s iskustvom u Linux sistemskoj administraciji na korporativnom razini, trening RHCSA Rapid Track Course – RH199.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.