Naslovnica

Trening: Red Hat System Administration III – RH254

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Red Hat System Administration III – RH254 je osmišljen za iskusne Linux sistemske administratore, nositelje Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) certifikata ili IT profesionalce ekvivalentnog znanja i vještina koji žele proširiti svoje kompetencije u Linux sistemskoj administraciji na korporativnoj razini.

O treningu
Trening je usmjeren na implementaciju i upravljanje mrežnim servisima, caching DNS, MariaDB, Apache HTTPD, Postfix SMTP nullclients, network file sharing uz NFS i SMB, naprednu mrežnu i firewalld konfiguraciju te korištenje Bash shell scriptinga u cilju automatizacije i konfiguracije te troubleshootinga informacijskog sustava. Kroz predavanja i laboratorijske vježbe studenti, često nositelji Red Hat Certified System Admnistrator (RHCSA) certifikata, upoznaju sve zahtjeve koje pred njih postavlja Red Hat Certified Engineer (RHCE) exam – EX300.

Trening ne pokriva sve RHCSA kompetencije pa studentima koji imaju potrebu osvježiti RHCSA znanje i vještine preporučamo pohađanje treninga RHCSA Rapid Track Course – RH199.

Kome je namijenjen?
Iskusnim Linux sistemskim administratorima koji žele usvojiti tehnike automatizacije na korporativnoj razini kroz skriptiranje, naučiti implementirati i konfigurirati mrežne servise i kako upravljati ključnim sigurnosnim postavkama. Studenti su često nositelji Red Hat Certified System Admnistrator (RHCSA) certifikata ili posjeduju ekvivalentno znanje i vještine.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.