Naslovnica

Vještine za strateško planiranje i poslovnu komunikaciju

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Što ćete naučiti?

Po završetku seminara moći ćete primjenjivati pravila uspješne komunikacije i timskog rada te se koristiti alatima za učinkovitu administrativnu i organizacijsku podršku.
Uz to, usvojit ćete analitičke vještine nužne za identifikaciju i klasifikaciju poslovnih situacija i problema.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Sadržaj seminara

Osnovna svrha uvodnog seminara je stjecanje komunikacijskih, analitičkih, menadžerskih i savjetničkih vještina i znanja, što se ostvaruje kroz sljedeće teme:

Osnovni pojmovi komunikacije, verbalna i neverbalna komunikacija, Ja i Ti poruke, uspješna komunikacija (slušanje, rješavanje konflikta), primjena vještina govorništva u suvremenom poslovanju, prezentiranje (vrste, ciljevi, osnovni elementi, faze prezentacijskog procesa).
Razvijanje kvalitativnog i kvantitativnog okvira za analiziranje poslovnih situacija, vještine identifikacije problema u poslovnim situacijama, vještine baratanja podacima, vještine kritičkog razmišljanja.
Osnove upravljanja, stilovi rukovođenja, osobine voditelja, upravljanje ljudskim resursima, upravljanje materijalnim resursima, upravljanje vremenom, upravljanje komunikacijom u poslovnoj organizaciji, upravljanje promjenama.
Savjetovanje 1 na 1, supervizija, samovrednovanje, poslovno savjetovanje, strateško savjetovanje, projektno savjetovanje

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.