Image for Slavimo i častimo: Dajemo vam 25% popusta na upis u najtraženije programe obrazovanja!
Naslovnica

Slavimo i častimo: Dajemo vam 25% popusta na upis u najtraženije programe obrazovanja!

U ožujku slavimo punih 20 godina rada, tijekom kojih je u Algebri više od 120 tisuća pojedinaca pohađalo neku vrstu edukacije. Svima onima koji su tijekom 2 desetljeća prepoznali kvalitetu i predanost onome što radimo, ali i onima koji će tek doći u Algebru darujemo 25% popusta za upis u najtraženije programe obrazovanja.

Promjena karijere, želja za promaknućem te osobnim razvojem i usavršavanjem glavna su motivacija zbog koje sve više ljudi odlučuje dodatno ulagati u znanje i obrazovanje. Studije pokazuju da  poznavanje nekog dodatnog područja, primjerice poznavanje digitalnog marketinga uz onaj klasični, znatno povećava šanse za promaknućem i većom plaćom.

Neki od programa obrazovanja za koje možete ostvariti značajan popust od 25% su, primjerice, programi iz područja razvoja aplikacija, dizajna, informacijskih tehnologija, marketinga (uključujući i internetski marketing), pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova ili, primjerice, osnove informatike. Akcija se odnosi na predavanja u učionici, ali i na online uživo nastavu, te vrijedi za upis u programe u Algebra centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku i Varaždinu.

U ponudi su i programi vezani uz knjigovodstvo i razne specijalističke akademije koje će vas pripremiti za polaganje certifikacijskih ispita, poput onih Microsofta i Red Hata. Još su i neki drugi programi, poput ECDL obrazovanja i osnovnih informatičkih znanja, na rođendanskom popustu od 10 posto.

„Posljednja anketa koju smo proveli među polaznicima naših programa obrazovanja pokazala je da je 58 posto polaznika koji su pohađali seminare obrazovanja s namjerom napredovanja u karijeri unutar nekoliko mjeseci i uspjelo u tome, što pokazuje da poslodavci vrednuju ovako stečena znanja i želju za kontinuiranim obrazovanjem. Kroz ovu rođendansku akciju želimo se zahvaliti svima koji su dosad iskazali povjerenje Algebri, ali i motivirati nove polaznike da razmotre edukaciju kao siguran put prema naprijed u svojoj karijeri“, naglašava Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

Iskoristite rođendansku akciju i dozvolite nam da vam pomognemo pronaći ono što volite i da u tome postanete izvrsni! Vidimo se u Algebri!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.