Naslovnica

A što o edukaciji u Algebri kažu Dubrovčani? Provjeri njihova iskustva

Bolji, novi posao, veća plaća, želja za svladavanjem novih znanja i vještina. Razlozi upisa programa edukacije u Algebri razlikuju se od polaznika do polaznika. Po završetku edukacije, zanimljivo je pratiti kako isti program obrazovanja poprima svrhu u različitim namjenama. Ovih dana posjetili smo Dubrovnik kako bismo doznali kako novostečena znanja u Algebri koriste Dubrovčani i Dubrovčanke. 

Karlo, Ivana i Zorana iz Dubrovnika podijelili su s nama iskustvo edukacije u Algebri. A budući da su ovih dana u Dubrovniku u Algebri  u tijeku BESPLATNE 6-satne radionice,  ne postoji razlog da steknete dio najtraženijih znanja na tržištu već sljedeći tjedan. Osim u učionici u Dubrovniku, velik broj radionica može se pohađati i online, besplatno naravno. Za mjesto je potrebno predbilježiti se što prije.

[modal name="prijavnica" title="Prijavi se na besplatnu radionicu!" size="large" background="" border_color="" show_footer="yes" class="" id=""][prijavnica15][/modal]

[modal_text_link name="prijavnica" class="button large button default fusion-button button-flat button-round button-large button-default button-2 buttonshadow-no" id=""]Prijavi se, besplatno je[/modal_text_link]

 

ZoranaJedan od programa obrazovanja čiju su važnost prepoznali brojni građani Dubrovnika je edukacija za Specijalista internet marketinga. Među njima su bili i brojni marketingaši, vlasnici tvrtki i obrta, turistički djelatnici ali i nezaposleni koji su po završetku programa stekli ovu vrlo traženu kvalifikaciju na tržištu rada. Jedna od njih bila je i Zorana Šlibar "Oduvijek me zanimao marketing, no tek kada sam počela raditi kao voditeljica prodaje i marketinga u hostelu Cocoon, shvatila sam u kojem bih se smjeru trebala obrazovati. Program za specijalista internet marketinga u dubrovačkoj Algebri privukao me upravo zato jer je je nudio praktična znanja koja bih mogla koristiti i u poslu. I tako je i bilo. Po završetku svakog novog predavanja, na radnom mjestu sam mogla primijeniti stečeno znanje, od analize web stranice hostela putem Google Analyticsa do online oglašavanja. Kreiranje i podizanje na web vlastitog bloga također se pokazalo kao vrijedno iskustvo uz koje sam stekla tehnička znanja ali i dobila mogućnost za treniranje vlastite kreativnosti", otkrila nam je Dubrovčanka Zorana Šlibar

Među programima obrazovanja koji se provode na Otvorenom učilištu Algebra u Dubrovniku  su i ona iz kreativnih tehnologija. Programi obrazovanja za web dizajnera, specijalista digitalne fotografije i obrade, te grafičkog dizajnera – specijalistu digitalnog izdavaštva, usklađeni su s najnovijim trendovima i razvojem tehnologije, ali i potražnjom za stručnjacima takvog profila. Uključuju niz praktičnih primjera i vježbi što buduće web i grafičke dizajnere te specijaliste digitalne fotografije, čini po završetku obrazovanje spremnima za zvanje koje upisuju i u e-radnu knjižicu.

karlo kovacecKarlo Kovačec iz Dubrovnika, stečeno znanje u Algebri koristi za unapređenje vlastitih projekata i poslova. „Kao vlasniku apartmana za iznajmljivanje, program obrazovanja za web dizajnera omogućio mi je da svoju kreativnost iskoristim za bolju promociju svoje turističke djelatnosti. Uz vrhunske predavače dobio sam brojne savjete kako da pri izradi web stranice istaknem svoje apartmane, ali i shvatio koliko je nadogradnja znanja nužna za moderno poslovanje. Po završetku web dizajna odmah sam upisao i grafički dizajn u dubrovačkoj Algebri i trenutno stječem znanja koja također primjenjujem na vlastitim projektima“, otkriva Karlo.

995834_10151514557396025_339842620_nProgram edukacije iz grafičkog dizajna u Dubrovniku završila je i Ivana Gržetić, vlasnica dubrovačke turističke agencije Adria Adventure. Znanje koje je svladala iz obrade vektorske grafike i fotografije, primjene tipografije u prijelomu dokumenta, izrade i provjere pripreme za tisak te izvođenja digitalnog izdavaštva u obliku elektroničnih knjiga i iOS/Android/Kindle aplikacija, Ivana trenutno koristi u pripremi promotivnih materijala za 2015. godinu. „Znanje koje sam stekla u Algebri primjenjujem u izradi on-line i tiskanih brošura, letaka i drugih materijala za svoju turističku agenciju. Sada kada vidim koliko mi ono koristi u poslovanju, planiram upisati i web dizajn u Algebri jer bih voljela da svoje ideje odmah primjenjujem i na web stranici agencije“, kaže Ivana.

Ovih dana u Dubrovniku u Algebri kreću novi termini programa obrazovanja, a u tijeku su i BESPLATNE 6-satne radionice koje možeš pohađati u učionici i online i tako potpuno besplatno svladati dio najtraženijih znanja i vještina na tržištu rada. Potraži detalje na linkwww.algebra.hr/hocu/

Sljedeći termini programa obrazovanja u Algebri u Dubrovniku kreću:

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova  - 2. 03. 2015.

Web dizajner - 2. 03. 2015.

Grafički dizajn - specijalist digitalnog izdavaštva - 9. 03. 2015.

 

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.