Image for Svladajte Excel ili Photoshop uz 40% popusta
Naslovnica

Svladajte Excel ili Photoshop uz 40% popusta

Pravo je vrijeme za online edukaciju! Iskoristite proljetnu ponudu i upišite online seminar MS Excel – izrada tabličnih proračuna ili MS Excel – napredne tablične kalkulacije uz 27% popusta! Pogodnost vrijedi za upis jednog od navedenih seminara, a ako odlučite upisati oba, odobravamo vam sveukupno 40% popusta na Excel paket. A za sve kojima su od tablica draže fotografije pripremili smo i online Adobe Photoshop seminar! Također u online obliku i također uz 40% popusta! Rezervirajte svoje mjesto u online učionici klikom ovdje:

https://www.algebra.hr/cjelozivotno-obrazovanje/kampanje/excel-akcija/

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.