Naslovnica

Adrijana Dojčinović

Omišalj
Grafički dizajner

Brojne su prednosti online nastave, osobno se osjećam puno opuštenije u ovom obliku edukacije. Ne ustručavam se postavljati pitanja jer me nitko ne gleda u tom trenutku, što vjerujem da je u učionici ipak drugačije. Isto tako velika je prednost pratiti edukaciju od doma jer ne gubim vrijeme na putovanje i pripremu za izlazak. I online kolektiv funkcionira odlično, međusobno komuniciramo, pohvaljujemo se, dijelimo materijale i zadatke.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.