Naslovnica

Đurđa V. Š.

"U trenutku kad mi je savjetnica s HZZ-a, nakon dvije godine nezaposlenosti spomenula mogućnost stručnog osposobljavanja u Algebri, odmah sam prihvatila ponudu. Uz mentorstvo Algebrinih predavača, savladati „pisanje“ i osnove provedbe EU projekata bilo je jednostavno, zanimljivo, čak i zabavno. Brzo po završetku edukacije, prijavila sam se na natječaj za posao na provedbi jednog EU projekta u Šibensko-kninskoj županiji i dobila posao!"

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.