Naslovnica

Katija Hošnjak

Kutjevo
Web dizajner

Super je! Ne moram nigdje fizički ići i sve odradim kod kuće kad meni odgovara. Nema troškova niti za prijevoz do edukacije, niti za prikladnu odjeću i obuću. Nema psihičkog pritiska od ostalih polaznika tipa ja znam bolje od tebe ili tipa gledaj kako se obukao/la. Svi smo jednaki. Mogućnost komunikacije s profesorom je dostupna gotovo kao i u fizičkoj učionici – putem chata i mikrofona. S drugim polaznicima se odlično slažem, razmijenili smo brojeve mobitela, te ostvarili prijateljstva i suradnje.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.