Image for Tražimo Cisco predavača u Splitu!
Naslovnica

Tražimo Cisco predavača u Splitu!

Jeste li vi naš novi Cisco predavač u splitskoj Algebri? Zašto ne!

Pridružite se našem predavačkom timu i već u novoj godini nastavite ili započnite svoju predavačku karijeru u najvećoj privatnoj obrazovnoj instituciji u Hrvatskoj.

Naše nove grupe polaznika, na adresi Put brodarice 6 u Splitu, samo što nisu krenule.

Imate znanje i vještine iz područja dizajniranja, izgradnje i održavanja manjih i srednje velikih računalnih mreža? Zašto ga ne biste podijelili, pritom zaradili, usmjerili svoju karijeru i zaiskrili u Algebri?

Dobro poznajete CISCO tehnologije, imate VŠS/VSS stručnu spremu, radite na dnevnoj bazi s mrežama i voljni ste sve to prenijeti drugima na programima kao što je CCNA akademija? Ukratko, vi ste naš idealan kandidat/kandidatkinja.

I ako nemate predavačkog znanja omogućit ćemo vam profesionalnu mentorsku podršku u realizaciji nastave, ali i brojne druge pogodnosti.

Javite nam se na mail kadrovi@algebra.hr, telefon 099 476 3181 ili još bolje i najbrže, priložite svoju prijavu na linku

I nadamo se da se uskoro vidimo na vašem predavačkom mjestu!

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Centar za postavke privatnosti

    Google Analytics

    _ga