Image for Tvrtka Nordic Computer nominirana za poduzetnika godine u prestižnom Ernst&Young natjecanju
Naslovnica

Tvrtka Nordic Computer nominirana za poduzetnika godine u prestižnom Ernst&Young natjecanju

Algebrin partner, tvrtka Nordic Computer, nominirana je za danskog poduzetnika godine u natječaju koji svake godine organizira Ernst & Young na globalnom planu. EY je vodeća svjetska tvrtka u uslugama revizije, poreza, strategije, transakcija i poslovnog savjetovanja.

Poduzetnik godine je globalni natječaj, koji odaje priznanje prosperitetnim tvrtkama u pojedinim zemljama, a zatim i na globalnoj razini. Svrha natjecanja je motivirati, angažirati te promovirati poduzetništvo, kao i nadahnuti buduće uspjehe tvrtki koje kontinuirano ostvaruju rast poslovanja bez obzira na trenutno otežane tržišne okolnosti. Ovogodišnja tema danskog natječaja je „Prilike uslijed nepovoljnih okolnosti“ a zbog epidemioloških okolnosti završnica i proglašenje lauerata u Danskoj će se održati 2. prosinca 2020.

Tvrtka Nordic Computer u Hrvatskoj je prisutna nešto malo više od dvije godine, ali je prepoznata kao visoko kvalitetan i pouzdan dobavljač obnovljene cutting edge IT infrastrukturne opreme. Riječ je o poslovnom modelu čiji je Nordic Computer jedan od europskih začetnika, a kojem pribjegava sve više velikih organizacija. Ovaj model nudi obnovljeni hardver za podatkovne centre i objedinjeno održavanje računalne i mrežne opreme neovisno o njezinom izvornom dobavljaču, što tvrtkama znatno smanjuje troškove i pojednostavljuje upravljanje računalnom imovinom i infrastrukturom. U sklopu inovativnog pristupa nabavci i održavanju opreme Nordic Computer se fokusira i na povremeni otkup ili 'buy back' opreme kako bi klijentima pomogao u situaciji kada se kupljena oprema koristi ispod kapaciteta.

Podsjećamo kako je Nordic Computer nedavno, uz partnera Hrvatski Telekom, donirao Algebri mrežnu opremu, novo nabavne vrijednosti veće od 100 tisuća eura, s ciljem povećanja kvalitete nastave na studijima, programima obrazovanja odraslih te specijalističkim izobrazbama za IT profesionalce.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.