Image for Zašto je internetski marketing ključan u ovim vremenima?
Naslovnica

Zašto je internetski marketing ključan u ovim vremenima?

Koliko je stjecanje novih znanja bitno potvrđuje nam i naša bivša polaznica, obrtnica Irma Vargić koja je nedavno u formatu online uživo pohađala Algebrin program obrazovanja Specijalist za internetsko oglašavanje. Svoje poslovanje tako je uz vještine i znanja internetskog marketinga održala, ali i unaprijedila u ovim izazovnim vremenima.

Zašto ste se odlučili obrazovati u smjeru digitalnog marketinga?

Iskustvo digitalnog marketinga sam skupljala paralelno uz studiranje socijalne pedagogije i dobila priliku upoznati divne ljude koji su mi dali priliku da učim i primjenjujem svoja znanja kako bih unaprijedila njihovo poslovanje. Znala sam da je to smjer u kojem želim ići i nešto od čega želim živjeti, te mi je daljnje obrazovanje bilo prioritet kako bih što bolje mogla obavljati svoj posao. U međuvremenu sam završila fakultet, nadogradila svoje znanje na Algebrinom programu Specijalist za internetsko oglašavanje i otvorila obrt koji se bavi internetskim oglašavanjem i razvojem vizualnog identiteta klijenta. Iskrena mi je želja pomoći drugima unaprijediti poslovanje i stvarno me veseli kada vidim kako im moje usluge povećavaju prodaju i pomažu ostvariti ciljeve!

Koliko je to bilo izazovno u ovom periodu izvanrednih okolnosti?

Srećom, jedna sam od onih koji su dio poslovanja i klijenata zadržali i kroz ovaj period pa trenutno samo nastavljam širiti poslovanje. Moji klijenti su uglavnom iz modne i beauty industrije i sve više se okreću online prodaji.

Kakvi su vaši dojmovi s predavanja i što vam je od sadržaja predavanja najkorisnije?

Odlični! Krešimir Koružnjak i Darko Perković su bili super predavači, a ako se grupa s kojim sam slušala predavanja odluči kolektivno upisati na novi program obrazovanja, definitivno ću im se pridružiti jer su stvarno super! Teško mi je izdvojiti najkorisniji sadržaj, ali svakako je to onaj koji se ne može pročitati u knjigama, nego naučiti iz iskustva predavača.

Tranzicija je bila dosta “glatka” ako uzmemo u obzir pandemiju i potres, iako sam se nadala da ćemo u učionici barem doći do kraja modula oglašavanja na Googleu jer mi je to područje relativno nepoznato.

Što biste preporučili drugim mladim obrtnicima, koja im znanja mogu biti od pomoći?

Vodim se onim što mi je mama rekla, da će mi svako znanje kad tad dobro doći, isto vrijedi i za vještine. Iskoristite svaku priliku za učenje, čitajte knjige i razmjenjujte primjere dobre prakse s drugim obrtnicima. Učite na tuđim greškama.

Više o Irminom obrtu možete pronaći ovdje i ne zaboravite nova Algebrina online edukacija za Specijalista internetskog oglašavanja kreće 17. 6.

Više saznajte na linku ovdje

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.